En sitten paljoa saanut taas nukuttua. No, aamulla pirteänä puusavottaan. Halkoja pilkottiin klapeiksi. Piru vie että on huono kunto flunssan jälkeen. Parisen mottia pilkoin ja kannoin sisään ja jo on veto poissa miehestä. Sentään moottorisahalla ja halkomakoneella tehtiin että fyysinen työ oli vain kantamista ja pinoamista. Että näin.

Poista -nappula ei vieläkään toimi. Tiedä sitten miksei. Java ja javascript on päällä. Kun vie hiiren siihen napin päälle niin selaimen alareunaan tulee teksti: javascript:// Jos lienee sitten selain yhteensopimaton näiden sivujen kanssa. Konqueror ei muutenkaan ole ollut kauhean hyvin tuettu selain. Miksiköhän muuten rivinvahdoilla ei pysty jäsentelemään kirjoitusta vaan se tulee yhteen putkeen kaikki? Aika rasittavaa lukea.

Uusi distro latautui sitten lopulta. Aika tuskaa imuttaa 4.3G jakelu 512kbit/s yhteydellä. Vuorokausi siinä meni. Nyt pääsee taas säätämään. Uusi Opensuse 11.0. Jos sais siinä otettua käyttöön firefoxin. Nykyinen Kubuntu 6.06 ei suostu sitä hyväksymään. No se saa pian kyytiä. Suse 10.0 oli ennen ja sen kanssa ei ihan tällaisia ongelmia ollut.

Projektiesittelyjä laittelen kunhan keksin miten ja mistä kuvat lisätään tänne. Opettelua opettelua...