Tässä kun seikkailee ympäriinsä niin tuölipa mieleen että voisi alkaa kirjoitella aina kun sattuu ja tapahtuu.

Ja tarina alkaa:

Pihansiivous tuottaa joskus yllättäviä löytöjä. Tallin nurkalta löytyi tynnyri jonka toin joskus korjaamolta ja siihen on kerätty autojen tankista poistetut epäkelvot polttoaineet. Silloin oli ajatuksena että kyllä ne tuollaisessa vanhassa solkossa kaasaripelissä menee. Ja se haisi sellaiselle bensan ja dieselin sekoitukselle. No, tuli laitettua sitä Nynnyn tankkiin 50% seos kokeeksi. Ja johan alkoi kilinä ja pauke. No pintakaasulla ajellen se ei juuri nakuttanut niin pääsi huoltoasemalla pistämään tankin täyteen bensaa. Vaikuttaisi olevan lähes puhdasta dieseliä. Bensaa joukossa tilkka hajun vuoksi. No, kyllähän se sitten jo meni kun sai seoksen laimennettua 25%:ksi. Vähän piti sytytystä myöhäistää niin vähätkin nakutukset hävisi. Hieman nykii ja on tehoton mutta kulkee kuitenkin.

Piti nyt sitten lähteä viikonlopuksi Somerolle appivanhempien luo ja päivisi käydä sieltä Pusulassa kaverin luona ja jatkaa Personalin työstämistä. Mukavia sinisiä pöllähdyksiä päästellen matka taittui. Sitten pari kilsaa ennen Ikkalaa meinasi vehje hyytyä täysin ylämäkeen. Siinä ihmettelin että mikäs nyt tuli. Rullailin vapaalla hyvän matkaa ja perille päästiin taas. Kuitenkin paluumatkalla tuli sama vika ensin 110-tiellä ja sitten motarilla. Ihan kuin bensa olisi ollut loppumassa. Kävin avaamassa tankin korkin jotta saa paremmin korvausilmaa ja se tuntui helpottavan tilannetta. Sitten vielä tankki täyteen. No, nyt toimii niin ettei ongelmaa esiinny enää kuin pitkässä ylämäessä kovaa ajaessa. Ilmeisesti bensapumppu vetelee viimeisiään tai suodatin tukossa. Tammisillasta tultiin sitten pikkuteitä kotiin niin ei mitään ongelmaa. Että tämmöinen pikku seikkailu tällä kertaa. Meinasi alkaa jo harmittaa kun rousku hyytyy motarille keskelle ei mitään.

Personal projekti alkaa jo hahmottua pohjan osalta. Pari isompaa reikää paikattavana, yksi kohta pitää vain muuten uusia kun suoraksi naputtelu olisi työläämpää kuin leikata vanha pois ja uusi plootu tilalle. Tähän mennessä hiekkaa kulunut 10 säkkiä eikä vielä näy loppua. Takakontti on niin umpiruosteessa että sen joutuu myös kauttaaltaan puhaltamaan samoin katto. Jospa sitten pääsisi laittelemaan kaaria paikalleen ja helmaa toiselle puolelle. Ylimaalaukseen menee vielä aikaa. Mahtaako ehtiä vielä tänä kesänä?