Aloitetaanpa ihan alkeista. Mikä on projektin määritelmä? Tähän kysymykseen joskus törmää. Projektin määritelmä on ikuisuus. Ikuisuusprojektille ei ole tarkempaa määritelmää vielä löytynyt, joten sellaista voipi ehdotella.

No, mikä on kylähullu? Usein kylähullu on henkilö, jonka kaikki tuntevat, mutta joka ei tunne juuri ketään. Lisäksi täyttääkseen kylähullun määritelmän pitää olla usein vähäsen keksijän vikaa. Ei välttämättä tekniikan alalta vaan myös muunlaista kekseliäisyyttä. Joskus piirteisiin voi kuulua myös kaikenlaiset vekottimet joita ehkä voisi ostaa kaupastakin, mutta kylähullu haluaa tehdä itse periaatteen vuoksi. Tällaisia henkilöitä kutsutaan usein myös pellepelottomiksi.

"Virallinen" tulkinta löytyy mm. wikipediasta: Kylähullu on ihminen, jonka käyttäytyminen ja olemus poikkeavat kylän sosiaalisen yhteisön normistosta. Kylähullulla voi olla kielteissävytteistä leimaa, mutta se voi olla myönteinenkin ilmaus. Nykyisin joillakin paikkakunnilla valitaan esimerkiksi Vuoden kylähullu, joka voi olla arvonimi kylän asioita ajaneelle tai muuten ansioituneelle kyläläiselle.

No niin, esittäytymismuodollisuudet on hoidettu. Juttua alkaa sitten valua sitä mukaa kun tulee kirjoitettavaa. Pittääköhän miettiä mitä kaikkea uskaltaa julkaista? Jos vaikka joku tunnistaa... No niin justiin. Hienosti lähtee pelittämään. poista nappula ei toimi ja aloitus tuli 7 kertaa. Hienoa. No, jos menisi nukkumaan ja perehtyisi asiaan huomenna.