Eipä ole pitkään aikaan tapahtunut paljon mitään. Nyt kuitenkin alkoi taas tapahtua. Sunnuntain saldo näyttää seuraavalle: 600km kärry perässä, kulutus 5,5l/100km, 1kpl tasapainotuskone, 450km trailerin kanssa, 2kpl lisää personaleja ja helvetin kipeä kylkikramppi

Haettiin viikonloppuna porvoolaiselta harrastajalta pari personalia lisää varaosiksi. Näyttää vaan siltä että niistä pitää tehdä 1 ehjä ja tuo alkuperäinen projekti jää ilman varaosia. Noista kahdesta tulee vain niin helppo projekti että alkaa melkein mielenkiinto loppua. Niissähän on jo kaikki valmiina. Yhdistää vain ja vie leimalle. HÖH.

No ei nyt ihan niinkään. Mutta periaatteessa kovin helpon kuuloinen homma. Pitäähän noissa jarrut purkaa totaalisesti. Mahdollisesti uudet putket ja letkut. Sylinterien kunto lienee hyvin huono koska jarrupoljinkaan ei liiku. Mutta kone pyörii ja sitten on varakoneeksi 100tkm ajettu L20 myös. Voiskohan näistä saada ensi vuoden jaeen ajopelin? Toisessa oli koukkukin joten vaununkin saa kulkemaan perässä.

Alkuperäisen projektin J20 pata alkaa olla paria osaa vaille kunnossa. Laakerit pitäisi jostain kaivaa siihen. Pari mäntää puuttuu vielä, mutta yhdeltä harrastajalta pitäisi tulla sopivat männät. Tietysti jos tiivisteitä löytyisi niin aina parempi. Suurimman osan tiivisteistä kuitenkin voi tehdä itse tai käyttää uudelleen.